Crystal Creative Support

Crystal Creative Support

Színes Inspirációk Online: Kreatív Ötletek, Regisztráció Nélkül!

2024. február 22. - Crystal Creative Support

Ebben a rövid blogbejegyzésben összegyűjtöttem néhány fantasztikus online színinspirációs forrást, ahol különféle színkombinációkban gyönyörködhetsz, és ötleteket meríthetsz. Az alábbi oldalak mindegyike ingyenesen elérhető, néhányukhoz regisztrációval pedig további izgalmas lehetőségek nyílnak meg.

  1. Colourlovers (https://www.colourlovers.com/): A Colourlovers egy közösségi platform, ahol a felhasználók saját színpalettáikat oszthatják meg és böngészhetik mások alkotásait. Kiváló választás, ha kreatív közösség részese szeretnél lenni, és inspirációra vágysz a legfrissebb színtrendekből.

  2. Colorion (https://colorion.co/): A Colorion egyszerű és letisztult felületén könnyedén böngészheted az előre összeállított színpalettákat. Regisztráció nélkül is használható, így gyorsan és egyszerűen találhatsz színkombinációkat különböző projektjeidhez.

  3. Color Palettes (https://www.colorpalettes.net/): A Color Palettes különféle témájú színpalettáknak a gyűjteménye . A weboldal könnyen kezelhető, és minden palettához láthatod a használt színek hex kódjait. Ideális választás, ha tematikus vagy szezonális inspirációra vágysz.

  4. Material UI Colors (https://materialuicolors.co/): Ha a Material Design stílusában keresel színösszeállításokat, a Material UI Colors remek forrás lehet számodra. Az oldal segítségével könnyedén integrálhatod ezeket a modern és letisztult színeket tervezéseidbe.

  5. UI Gradients (https://uigradients.com/): Az UI Gradients különleges, színátmenetes háttérképeket kínál, amelyeket szabadon használhatsz weboldalak, alkalmazások vagy prezentációk tervezéséhez. A regisztráció itt sem szükséges, így azonnal hozzáférhetsz az izgalmas árnyalatokhoz.

  6. BrandColors (https://brandcolors.net/): A BrandColors azok számára ideális, akik már meglévő márka színeit keresik. Az oldal gyűjteménye a világ legismertebb vállalatainak színkódjait tartalmazza, így könnyedén alkalmazhatod azokat saját tervezéseidben.

  7. Coolors (https://coolors.co/): A Coolors egy egyszerű, de hatékony online eszköz, amely végtelen színválasztékot kínál. Csak kattints a "Start the generator" gombra, és máris készít egyedi színösszeállításokat. Az oldal használata ingyenes, de regisztráció esetén elmentheted és megoszthatod a saját palettáidat.

  8. Adobe Color Wheel (https://color.adobe.com/create): Az Adobe Color Wheel egy professzionális eszköz, amely segít színkombinációkat létrehozni az alapszíneid alapján. Ingyenesen használható, de az Adobe fiókoddal való regisztrációval még több funkcióhoz férhetsz hozzá.

  9. Design Seeds (https://www.design-seeds.com/): A Design Seeds egy inspirációs forrás, ahol nemcsak színkombinációkat találsz, hanem azokat valós környezetekből, például virágokból vagy tájképekből merítik. Az oldal ingyenes, és regisztráció sem szükséges.

  10. Paletton (https://paletton.com/): A Paletton egy egyszerű, de hatékony eszköz, amely segít színharmoniát teremteni. Az oldal ingyenesen használható, de regisztráció esetén elmentheted a saját palettáidat.

  11. Color Hunt (https://colorhunt.co/): A Color Hunt egy közösségi platform, ahol kreatív emberek osztják meg saját színkombinációikat. Ingyenesen böngészheted a különböző palettákat, és nincs szükség regisztrációra.

Válassz egy vagy több oldalt, és merülj el a színek izgalmas világában! Ne feledd, hogy mindegyik oldal ingyenesen elérhető, és regisztráció nélkül is könnyedén böngészheted a színvilág remekeit. Jó tervezést és inspirációt kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://crystalcreativesupport.blog.hu/api/trackback/id/tr5618337087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása